Terugblik Vastenactie 2023

Met een dankbaar gevoel kijken wij: ‘Stichting Uganda werkvoortzetting pater Kees Spil’, terug op de vastenactie van 2023.

 

 

 

We hadden u al geïnformeerd over de bedragen die door u allemaal samen zijn gerealiseerd. Het was ruim over het streefbedrag van €15.000 heen. Ook van de organisatie Vastenactie kwamen lovende geluiden. Het bedrag wat over het streefbedrag heen was, €4430, mochten we daarom óók gebruiken voor hetzelfde boekenproject: Bussums 2023. Zo kunnen er twee scholen méér dan voorzien gebruik maken van deze actie.

Het geld is inmiddels door Vastenactie overgemaakt naar Buswale en daar zijn ze begonnen met het realiseren van het plan. We houden u via onze website stichtinguganda.nl op de hoogte.

Wij zijn de parochies van de Waterkant voor hun tomeloze inzet én u ontzettend dankbaar. Jullie samen hebben dit mogelijk gemaakt. We gaan ons opnieuw opgeven voor de Vastenactie van 2024. We hopen dat we nog een keer de kans krijgen om mee te doen. Een kans op vooruitgang voor de inwoners van Buswale.

De heldere stemmen van het kinderkoor zorgden, door het zingen van Afrikaanse liedjes, voor een mooie Afrikaanse sfeer tijdens de Vastenactie – viering in Ursem